Περιγραφή

Το Lungo Finezzo είναι φτιαγμένο από φρυγανισμένα φασόλια Arabica από 3 διαφορετικές περιοχές: Ανατολική Αφρική, Νότια Αμερική και Κεντρική Αμερική.

Οι κόκκοι σε αυτό το χαρμάνι πλένονται, γεγονός που έχει ενισχύσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καφέ που δημιουργούνται από τις ιδιαίτερες εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες των διαφόρων περιοχών, και βοήθησε να του δοθεί η ιδιαίτερα αγνή και φρέσκια γεύση του με λουλουδένιες νότες γιασεμιού και εσπεριδοειδών περγαμόντου.

Επιπλέον, τα φασόλια έχουν ψηθεί ελαφρά και αλεσθεί λίγο πιο χοντρά από ό, τι σε ένα μείγμα εσπρέσο. Και οι δύο διαδικασίες βοηθούν στη διατήρηση των φυσικών αρωμάτων του καφέ όσο το δυνατόν καλύτερα, έτσι ώστε οι νότες λουλουδιών να ξεδιπλώνονται πραγματικά όταν παρασκευάζονται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως είναι χαρακτηριστικό για ένα lungo.

Με αυτή την ποικιλία παίρνετε ένα lungo στο ελαφρύτερο άκρο της κλίμακας αντοχής μας, αλλά σε ένα φλιτζάνι γεμάτο άρωμα μέχρι την τελευταία γουλιά. Όταν το απολαμβάνετε για πρώτη φορά, εκπλαγείτε ευχάριστα από το φωτεινό και ελαφρύ σώμα και τις λουλουδένιες νότες του, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία που αισθάνεται νέα και αναζωογονητικά διαφορετική από έναν πιο παραδοσιακό καφέ.

Με άλλα λόγια, αυτός είναι ένας συναρπαστικός καφές, ο οποίος ξεχωρίζει από το πλήθος με το πολύ ήπιο σώμα του. Ένας τέτοιος καφές είναι κάτι που δεν συναντάς συχνά. Είναι μια λεπτή ποικιλία, εξαιρετική για όσους προτιμούν ένα ήπιο φλιτζάνι και όσους θέλουν να δοκιμάσουν μια νέα εμπειρία καφέ.

Το

Nespresso® Pro είναι ένα σύστημα που αναπτύχθηκε για γραφεία, κυλικεία και εστιατόρια. Το Nespresso® Pro προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών καφέδων σε μια μεγάλη ποικιλία καψουλών, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι και οι πελάτες να μπορούν πάντα εύκολα να επιλέξουν το δικό τους αγαπημένο.

Συστατικά

Καβουρδισμένος, αλεσμένος καφές

Χαρακτηριστικά

Αριθμός καψουλών

50

Αριθμός μονάδων

50

Μάρκες

Nespresso

Σύστημα

Nespresso Pro

Γευστικές νότες

Λουλουδάτος

Περιγραφή

Αλουμινένιες

Μέγεθος κούπας καφέ

Lungo

Ένταση

Πολύ ελαφρύς (2/10)

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από

30.04.2025

Lungo Finezzo - Nespresso® Professional

50 κάψουλες για Nespresso® Pro

Αξιολογήσεις (0)