Περιγραφή
Με το Supremo παίρνετε ένα χαρμάνι Espresso από την ιταλική Gimoka. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα φασόλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για εσπρέσο, αλλά αντ"αυτού αντικατοπτρίζει τη διαδικασία ψησίματος που έχουν υποστεί τα φασόλια.
Ο ιταλικός καφές επικεντρώνεται συνήθως γύρω από τον Espresso, όπου οι κόκκοι ψήνονται λίγο περισσότερο και σε υψηλότερες θερμοκρασίες από ό, τι για άλλους τύπους καφέ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν καφέ με ελαφρώς καμένους και πιο σκούρους τόνους, όπου τα φυσικά έλαια από τους κόκκους είναι πιο εμφανή.
Σε αυτό το μείγμα παίρνετε έναν καφέ που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ιταλικές παραδόσεις καβουρδίσματος, που σημαίνει έναν καφέ που βρίσκεται στο υψηλότερο άκρο της κλίμακας όσον αφορά τη δύναμη, σε σύγκριση με αυτό που συνήθως βιώνετε με μια μεσαία καβουρδισμένη παραλλαγή. Οι νότες γεύσης είναι αμύγδαλο, σοκολάτα και καραμέλα, και το σώμα είναι απαλό και κρεμώδες.
Με τα αλεσμένα φασόλια, παίρνετε έναν καφέ που δεν είναι μόνο κατάλληλος για Espresso, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μηχανές καφέ φίλτρου, γαλλικές πρέσες ή χύσιμο.
Για καλύτερα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να αλέσετε τα φασόλια λίγο πριν τα χρησιμοποιήσετε.
ΗGimoka είναι ένας Ιταλός παραγωγός καφέ που μπορεί να εντοπίσει την ιστορία του στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Από τη βάση της στο Andalo Valtellino της Λομβαρδίας, η Gimoka συγκαταλέγεται στους κορυφαίους καβουρδιστές καφέ της Ιταλίας με εξαγωγές σε περισσότερες από 50 χώρες.
Συστατικά
Καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ