Περιγραφή

Το Café Royal Lungo Forte είναι μια ελαφρώς ισχυρότερη έκδοση ενός κλασικού Lungo, που δημιουργήθηκε από σκούρα καβουρδισμένα φασόλια. Έχει ένα απαλό και ευχάριστο σώμα, πολύ ήπια οξύτητα και μια γλυκιά γεύση που είναι εκπληκτικά γεμάτη.

Το

Lungo Forte του Café Royal είναι μια καλή εναλλακτική λύση για έναν εσπρέσο αν θέλετε έναν δυνατό καφέ αλλά σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο φλιτζάνι.

Το

Lungo Forte είναι επίσης πιστοποιημένο UTZ, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε έναν καφέ που έχει παραχθεί υπό κατάλληλες συνθήκες τόσο για το περιβάλλον όσο και για τους εργαζόμενους.

Εδώ είναι ένας υπέροχος ποιοτικός καφές που μπορείτε να απολαύσετε για κάθε περίσταση και ακόμη και από τον πιο ταπεινό πότη καφέ. Όπως θέλει να πει το Cafe Royal, Το να είσαι βασιλικός δεν είναι τίτλος αλλά τρόπος ζωής.

Με αυτό το πακέτο λαμβάνετε 50 κάψουλες συμβατές με Nespresso Pro®. Αυτό είναι περισσότερο από αρκετές κάψουλες για να προσφέρετε ένα επιπλέον φλιτζάνι όταν έχετε επισκέπτες στο σπίτι.

Το

Café Royal είναι μια κορυφαία μάρκα από την ελβετική καφετέρια Delica AG. Ο όμιλος Delica AG ιδρύθηκε το 1954 και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους καβουρδιστές καφέ στην Ελβετία.

Συστατικά

Καβουρδισμένος, αλεσμένος καφές

Χαρακτηριστικά

Αριθμός καψουλών

50

Αριθμός μονάδων

50

Μάρκες

Café Royal

Σύστημα

Nespresso Pro

Περιγραφή

Αλουμινένιες

Μέγεθος κούπας καφέ

Lungo

Ένταση

Ελαφρύς (4/10)

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από

31.07.2025

Lungo Forte - Café Royal

50 κάψουλες για Nespresso® Pro

Αξιολογήσεις (0)