Περιγραφή

Η σειρά Petit Dejeuner είναι η εκδοχή της L'OR για τον τέλειο πρωινό καφέ. Εδώ είναι ένας καφές που έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις καλύτερες γαλλικές παραδόσεις καφέ, όπου ο καφές έρχεται με πλούσιο άρωμα και χρυσή κρέμα.

Αυτή η κάψουλα παρασκευάζει ένα μεγάλο φλιτζάνι (215 ml) καφέ με ισορροπημένη και πλούσια γεύση, ιδανικό για πρωινό καφέ. Αυτή η παραλλαγή είναι μέτρια ψητή, οπότε έχει ένα ήπιο σώμα, αλλά ακόμα με αρκετό σώμα και ένταση για να δώσει μια καλή ενέργεια για να ξεκινήσει η μέρα.

Η

L'OR έχει συσκευάσει τη μαγεία εδώ σε μια κάψουλα που παρασκευάζεται τέλεια στο Tassimo σας, με το μηχάνημα να αναγνωρίζει την κάψουλα σας μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Intellibrew, οπότε γνωρίζει ακριβώς ποια θερμοκρασία, χρόνο και ποσότητα νερού πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να παρασκευάσετε ένα τέλειο φλιτζάνι καφέ σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κάψουλας.

Η

L'OR είναι γνωστή για την ασυμβίβαστη ποιότητα και τις γεύσεις πέρα από τα συνηθισμένα, οπότε όταν επιλέγετε ένα προϊόν L'OR, η δεξιοτεχνία είναι εξαιρετική και η γεύση υπέροχη.

Με άλλα λόγια, εδώ είναι ένας καφές που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε καλά τη μέρα σας - και αυτό το πακέτο συνοδεύεται από 24 κάψουλες, οπότε θα έχετε αρκετό για λίγο.

Συστατικά

Καβουρδισμένος, αλεσμένος καφές

Χαρακτηριστικά

Αριθμός καψουλών

24

Αριθμός μονάδων

24

Μάρκες

L'OR

Σύστημα

Tassimo

Μέγεθος κούπας καφέ

Regular Cup

Ένταση

Μέτριας έντασης (5/10)

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από

01.05.2025

Petit Déjeuner Classique - L'OR

24 κάψουλες για Tassimo

Αξιολογήσεις (0)

Παρόμοιες κατηγορίες