Περιγραφή

Πρόκειται για ένα κλασικό Ristretto φτιαγμένο από φασόλια Arabica και Robusta από την ινδική πολιτεία Karnataka.

Όπως συμβαίνει πάντα με τον καφέ Nespresso, τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Πρώτα απ 'όλα, τα φασόλια συλλέγονται με το χέρι, διασφαλίζοντας ότι συλλέγονται μόνο τα καλύτερα φασόλια. Δεύτερον, οι φλοιοί των κόκκων Arabica αφαιρούνται αμέσως μετά τη συγκομιδή χρησιμοποιώντας την τεχνική που είναι γνωστή ως «πλύσιμο», ενώ οι κόκκοι Robusta ξηραίνονται με το φλοιό άθικτο. Το τελευταίο βήμα στη διαδικασία περιλαμβάνει το ελαφρύ ψήσιμο των φασολιών Arabica, ενώ τα φασόλια Robusta ψήνονται σκούρα.

Το αποτέλεσμα είναι ένας πολύπλοκος καφές με πλούσια και αρωματική γεύση που αντανακλά και τους δύο τύπους φασολιών, τη διαδικασία ψησίματος και, κυρίως, την προέλευση από την ινδική όλα σε ένα φλιτζάνι, με νότες λουλουδιών και έντονες νότες μπαχαρικών από γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο και πιπέρι.

Και παίρνετε όλα αυτά σε ένα φλιτζάνι με την ένταση που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα Ristretto.

Μια γουλιά αυτού του καφέ είναι σαν ένα πάρτι στον ουρανίσκο σας, γεμάτο με την έντονη πικάντικη γεύση που θα περιμένατε από την πατρίδα των μπαχαρικών.

Το

Nespresso Pro® είναι ένα σύστημα που αναπτύχθηκε για γραφεία, κυλικεία και εστιατόρια. Το Nespresso Pro® προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών καφέδων με μεγάλη ποικιλία καψουλών, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι και οι πελάτες να μπορούν εύκολα να επιλέξουν το δικό τους αγαπημένο.

Συστατικά

Καβουρδισμένος, αλεσμένος καφές

Χαρακτηριστικά

Αριθμός καψουλών

50

Αριθμός μονάδων

50

Μάρκες

Nespresso

Σύστημα

Nespresso Pro

Περιγραφή

Αλουμινένιες

Μέγεθος κούπας καφέ

Ristretto

Ένταση

Πολύ δυνατός (9/10)

Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από

31.03.2025

Ristretto India Origin - Nespresso® Professional

50 κάψουλες για Nespresso® Pro

Αξιολογήσεις (0)